TÄVLING om ett armband från Ms Bijoux!!!!

Har fått två lika dana armband så tänkte att det kan va en kul sak att dra igång en liten tävling så va tycks, är detta något att tävla om?

Ett helt nytt armband från Ms Bijoux med texten HOPE på, ett värde av ca 100kr.

Allt ni behöver göra är att skriva och berätta i kommentars fältet om eran favorit sommar outfit och den som ja tycker armbandet passar bäst till blir den lyckliga vinnaren :) LYCKA TILL! :) Avslutas i morgon klockan 18.00

AVSLUTAD!


Vad tycker ni? :)
Postat av: Moreofelli

Den perfekta sommar outfiten måste vara en vit somrig klänning, som är lite lös, och ett par söta ballerinas och ett sött diadem med rosett..enkelt och sött

2009-04-15 @ 11:30:01
URL: http://moreofelli.blogg.se/
Postat av: natta

Sommar oufit, hmmm..

Jag skulle satsa hårt på marinblå höga shorts som går över midjan.en vit instoppad t-shirt och om det skulle bli kallt ute så skulle jag ta med en vit kofta eller kanske ljus grå. Barbenta ben och jätte jätte tunna vita tygskor och en brun axelremsväska.

Håller tummarna nu! :D

2009-04-15 @ 11:37:04
URL: http://nattay.blogg.se/
Postat av: Helén

Min favorit.. hm.. måste vara shorts och en lösshirt (helst en snygg sommarfärg, som ljusblå eller kanske gul, och inte för lös).. och såklart bikinin under, för man är ju alltid beredd på bading :) hehe^^

2009-04-15 @ 11:37:21
URL: http://heleenlindberg.blogg.se/
Postat av: sofie skogström

Min perfekta sommar outfit är nog en helt enkel kortklänning utan axelband och till det gladiatorskor! Perfekta outfiten som faller mig i smaken med en gång

2009-04-15 @ 11:38:40
URL: http://sofieskogstrom.blogg.se/
Postat av: Hanna

en topp eller ett linne i somrig färg, och kjol till det. ballerina eller ett par låga converse på fötterna. nagellack i en klar och fin färg på fingarna. solglasögon i wayfarermodell :)

2009-04-15 @ 11:40:08
URL: http://hanninator.blogg.se/
Postat av: alice

hmm. sommaroutfit?

då hade jag valt ett par slitna ljusa jeansshorts.. en snygg tunika som går lite ner över rumpan och sen en kavaj ovanpå. och såklart ett par snygga skyhöga skor till elller ett par låga gladiatorsandaler beroende på vad man ska göra! :))

2009-04-15 @ 11:44:33
URL: http://alis.blogg.se/
Postat av: Annika

Ett par leggings, en snygg klänning ifrån orion köpt på nelly och ett par snygga gladiator sandaler! :)

perfekt med en fin väska och solglasögon :)

2009-04-15 @ 11:46:33
URL: http://sundaymornin.blogg.se/
Postat av: natta

svarta skinnsandaler, ljusblå slitna jeansshorts(höga i midjan) vitt ribbat linne instoppat i shortsen, en marinblå blazer uppepå(med uppkavlade ärmar) och knallröda naglar. och pricken över i:et får bli rayban wayfarers-brills.



kram:-)

2009-04-15 @ 11:50:05
URL: http://almond.blogg.se/
Postat av: Erika-mode-pyssel-m.m.

Börjar ju förståss då med en bikini. Gillar gina tricots röda prickiga med halternecka och vanliga trosor. Fortsätter med en en tubtopp, och självklart ett par korta lagon slitna jeansshorts. På fötterna skulle jag ha ett par gladiatorsandaler. skulle ha ett par rayban glasögon i uppskjutna i pannan.

2009-04-15 @ 13:54:34
URL: http://shopaholicans.blogg.se/
Postat av: Cecilia

En blommig klänning skulle jag satsa på i sommmar! Och för att man inte ska se för "söt" ut kan man tuffa till looken med coola smycken och ett par coola högklackade skor. Högklackade tanfärgade gladiatorskor skulle varit perfekt!

2009-04-15 @ 13:56:04
URL: http://cecilialu.blogg.se/
Postat av: Caroline

Finaste sommaroutfiten är en klänning med skärning under brösten, så det blir ett fint svall neråt på klänningen och tygskor är ett måste, gärna i någon stark färg om man använder en klänning i neutralfärg. Kanske lila tygskor! En lätt axelremsväska.



:)

2009-04-15 @ 13:58:28
URL: http://tankeord.blogspot.com
Postat av: Milla

En tunn svart klänning med en rosa sommarkofta över axlarna, bruna eller svarta sandaler och håret i en rufsig tofs.. Så tänker jag mej en härlig sommarkväll :)

2009-04-15 @ 13:59:00
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Michaela

En härlig färgglad klänning, ett par svarta pumps eller vita tygskor, och håret i en fläta.. Det är sommar för mig :)

2009-04-15 @ 14:01:40
URL: http://michaeelaa.webblogg.se/
Postat av: Anonym

hmm.. ja säger ett par fina klackar med platå, ett par jeansshorts o ett lite längre löst linne i någon ljus fin sommarfärg o massa smcken och sen ett par rayban wayfarers :)

2009-04-15 @ 14:03:05
URL: http://bikisen.blogg.se/
Postat av: emelie

Lite svårt på rak arm att säga någon speciell sommar outfit. Eftersom armbandet är svart så pasar det oftast till allt, klänningar som shorts och även en snygg bikini.

Fick hem mina nya bikini idag, svart med rosett. Armbandet skulle passa perfekt till den. Vore snygt att ha runt armen när jag åker ill Spanien på tisdag!

2009-04-15 @ 14:06:16
URL: http://procasa.blogg.se/
Postat av: Ciccie

Ett par beiga chinos, en vit stor luftig skjorta, ett par snygga svarta ballerinaskor och svarta snygga solbrillor. Till det en stor väska.

Jag tror att armbandet skulle vara jättesnyggt till denna outfit.



Mvh/ Ciccie

2009-04-15 @ 14:14:33
URL: http://ciccie.blogg.se/
Postat av: Sigrid

Vita tygskor, beiga chinos, vit blus, jeansjacka, brun axelremsväska, svarta naglar och en pärla i varje öra :D

2009-04-15 @ 14:17:50
URL: http://jaghetersigrid.blogg.s
Postat av: SoffiZ- Oliwers mamma

Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle ha en jeanskjol och ett snyggt linne. Gärna med en snygg kavaj och ett par pumps. Skulle bli kanonsnyggt!

2009-04-15 @ 14:18:55
URL: http://soffiz.blogg.se/
Postat av: mellen - Missa inte tävlingen i min blogg

Hej såklart jag vill vara med i denna tävlingen du är JÄTTEVÄLKOMMEN att vara med i min tävling oxå.. ^^ Jag har även länkat till din tävling på min tävlingsblogg hoppas det e okej? :) http://marielleanderzon.blogg.se/tavlingar/2009/april/tavling-om-ett-armband-fran-ms-bijoux.html#comment



Min favorit sommar outfit är en löst sittande klänning många tycker vitt men jag vill gärna sätta lite färg på tillvaron. Är det lite kyligt så ett par leggins till ett par söta ballerinaskor. Eller linnebyxor med nått snyggt linne till.. =) Håller alla tummar och tår på denna tävlingen då jag velat ha ett sånt armband länge men tyvärr inte haft råd. Mvh/Marielle

2009-04-15 @ 14:25:08
URL: http://mellen.inc.se
Postat av: Ayse

Antingen ett par ljusa linne byxor med en löst sittande topp i blommigt tyg, och till det ett par ballerina skor i stark färg som (rosa eller rött).



eller den bohemiska stilen (Den gillar jag mycket) med en löst sittande färgglad klänning...antingen lång eller kort, med ett brunt flätat skärp i midjan, och till det ett par snygga bruna gladiatorskor med kilklack. En axelrems väska är oxå snyggt till båda stilarna. Gärna en neutral vit/beige.



Jag tycker armbandet är super snyggt och hoppas jag vinner. :)

2009-04-15 @ 17:22:58
URL: http://aysegul.blogg.se/

Give me love! ;)

Namn:
Remember me biatch?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
Min profilbild Hejsan :) Mli heter jag, 23år och bor för närvarande i Hässleholm tillsammans med min underbara Sambo Kalle och min lilla hund Bella!:P Här kan ni läsa om mina funderingar genom livet, sådant jag gillar och mina dåliga och bra dagar. En blandad blogg helt enkelt så håll i hatten för jag skriver om allt! ;) Puss
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Kontakta Mli här!