Har du din egna Valentine!?..

Snart r det dags för alla hjärtans dag och butikerna börjar fyllas med hjärtan rosor och härliga dofter av choklad för att hedra den man älskar.
Det är min oturs dag så jag kommer iallafall stanna inne och gömma mig under tecket så att inget händer mig.
Men för er alla som har eran aldeles egna speciella valentine så tycker ja ni ska göra något speciellt för han/hon.
Man ska självklart visa personen man älskar och tycker om varje dag att man bryr sig men om ni nu har missat detta tycker ja ni ska försöka lite extra just den 14 februari.
Så jag tänkte ge lite tips som kan uppskattas ifall ni inte har några planer.

Tips nr 1:
Ha en romantisk picknik, det spelar ingen roll om det är kallt ute.
Ta med dig varm oboy och massa filtar, åk till en plats som du är säker på att din Valentine kommer tycka är mysig eller varför inte ha en picknik hemma med massa levande ljus och lite choklad doppade jordgubbar eller praliner!?

Tips nr 2:
Är din Valentine inte hemma och kanske jobbar!?, då kan du överaska han/hon med sina favorit blommer eller något liknande precis innan hon/han slutar jobbet.
Ta med personen till han/hon favorit restaurang och bjud på en härlig middag eller varför inte laga en romantisk middag hemma och sen ha lite myspys i soffan efter en lång dag av arbete.

Tips nr 3:
Skulle du nu inte va den romantiska typen och ha lite svårt för detta så kan du alltid köpa lite rosa rosor, en nallebjörn och lite härliga praliner eller ett smycke på guldfynd så är det löst ändå för de gillar vi alla kvinnor/flickor också :)

Och ni som inte har någon Valentine kan ju alltid göra som ja, gömma mig under täcket och hoppas på att dagen ska försvinna så fort som möjligt! :)

Lycka till!


Vad tycker ni? :)
Postat av: Lotta

Hej! Starkt gjort att tipsa andra om romantiska upplevelser, när man själv inte känner för att fira!

Vilken fin blogg du har!

Lotta

2009-02-06 @ 19:21:24
URL: http://sotnosenattol.blogg.se/

Give me love! ;)

Namn:
Remember me biatch?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
Min profilbild Hejsan :) Mli heter jag, 23år och bor för närvarande i Hässleholm tillsammans med min underbara Sambo Kalle och min lilla hund Bella!:P Här kan ni läsa om mina funderingar genom livet, sådant jag gillar och mina dåliga och bra dagar. En blandad blogg helt enkelt så håll i hatten för jag skriver om allt! ;) Puss
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Kontakta Mli här!