Haiti kommentarer på Blondinbellas blogg!

Satt och läste på Bellas blogg alla kommentarerna som kom in efter att hon hade shoppat lite lyx och det förvånar mig inte alls hur folk reagerar.
De roliga är att hade dessa människor som klankar ner på henne haft dom pengarna så hade ja kunnat garantera att dom hade shoppat och gjort en massa kul för dom med.
Har man slitit så mycket för att uppnå en bra karriär och INTE få unna sig något är det ju nått som är fel enligt min mening.
Och sen tvivlar inte jag ett dugg på att Bella har skänkt en massa pengar till offren i haiti.
Det jag vill komma fram till är att jobbar man hårt för sina pengar så tycker ja verkligen att man ska få leva i lit lyx..va ska man annars göra? ge bort pengarna till alla som gnäller för att dom inte har pengar? eller hur vill ni att samhället ska se ut!?
Himla lustigt land vi har..

Vad tycker ni? :)
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Jag läste också det där. Helt sjukt hur folk kan klaga.

2010-01-27 @ 09:59:27
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Give me love! ;)

Namn:
Remember me biatch?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
Min profilbild Hejsan :) Mli heter jag, 23år och bor för närvarande i Hässleholm tillsammans med min underbara Sambo Kalle och min lilla hund Bella!:P Här kan ni läsa om mina funderingar genom livet, sådant jag gillar och mina dåliga och bra dagar. En blandad blogg helt enkelt så håll i hatten för jag skriver om allt! ;) Puss
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Kontakta Mli här!